Uw woning of bedrijf
wordt grondig gekuist

Rectangle 20 (2)

Verkoop van matrassen om te slapen als een roos

Welkom bij Franky Vandewalle, uw lokale expert in de verkoop van matrassen in Ledegem en omgeving. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van hoogwaardige matrassen van Revor Group. Onze collectie bestaat uit verschillende types matrassen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Zo vindt u bij ons onder andere matrassen met pocketvering, latex of koudschuim.

Enkel de beste merken

Bij Franky Vandewalle zijn we er trots op dat we uitsluitend werken met kwaliteitsvolle merken zoals Revor Group. Zo bent u er zeker van dat u een matras koopt die niet alleen comfortabel is, maar ook een lange levensduur heeft. Bovendien bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afmetingen, hardheden en materialen.

Naast de verkoop van onze matrassen, bieden wij ook een leveringsservice aan. Zo kunt u uw nieuwe matras of boxspring snel en veilig thuis laten leveren. Wij zorgen voor een professionele installatie, zodat u er meteen van kunt genieten. Bovendien geven wij u graag advies over het onderhoud van uw matras, zodat u er nog vele jaren plezier van zult hebben.

Neem vandaag nog contact op

Wij bij Franky Vandewalle in Ledegem staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte matras. Heeft u vragen over onze collectie matrassen of wilt u meer informatie over onze leveringsservice? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. U krijgt zo ook meer informatie over de opruiming van uw inboedel.