Uw woning of bedrijf
wordt grondig gekuist

Rectangle 20 (1)

Verhuizingen zonder zorgen met Franky Vandewalle

Franky Vandewalle is uw lokale expert in verhuizingen in Ledegem en omgeving. Of u nu verhuist naar een nieuwe woning, appartement of kantoor, wij staan voor u klaar om u te helpen bij een vlotte en stressvrije verhuizing. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te maken en u te adviseren over de beste aanpak voor uw verhuizing.

Van meubels tot elektronica

Wij werken samen met een partner die gespecialiseerd is in liftservice. Zo kunnen wij ook zware en grote meubels veilig en efficiënt verhuizen. Bij Franky Vandewalle beschikken wij over de juiste ervaring en apparatuur om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Bij ons kunt u terecht voor de verhuizing van al uw spullen, van meubels tot elektronica en van schilderijen tot kleding. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn, en daarom zorgen wij ervoor dat alles met de grootste zorg wordt behandeld. Onze deskundige verhuizers zijn professioneel en vriendelijk en werken hard.

Uw vragen zijn welkom

Of u nu particulier bent of een bedrijf, wij bieden onze verhuisservice aan in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Heeft u vragen over onze verhuizingen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met Franky Vandewalle in Ledegem via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. De opruiming van uw inboedel is ook een fluitje van een cent.