Uw woning of bedrijf
wordt grondig gekuist

Rectangle 20

Laat woningen professioneel opkuisen

Bij Franky Vandewalle begrijpen we dat het opkuisen van een woning of pand nooit een leuke klus is. Daarom staan we klaar om deze taak snel en efficiënt uit te voeren. Wij hanteren een duidelijke werkwijze en bespreken vooraf met u welke diensten u precies wenst. Zo kunnen we samen een gedetailleerde prijsofferte opstellen voor de opkuis van woningen in Ledegem en omgeving.

Eenvoudige werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en transparant. Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om de uit te voeren werken te bespreken. Op basis hiervan stellen wij een gratis offerte op. Gaat u akkoord met de offerte? Dan spreken we een datum af waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Op de dag van de opkuis zorgen wij voor alles. Ons professioneel team zorgt voor alle materialen en maakt het pand volledig leeg, inclusief kleine afbraakwerken. Bovendien laten wij alles netjes en proper achter. Na ons bezoek is uw pand klaar om opnieuw bewoond te worden.

Vraag gerust een offerte aan

Wij hebben ervaring in de opkuis en opruiming van de inboedel van verschillende woningen en panden, zoals bij sterfgevallen en faillissementen. Onze facturen en attesten zijn bruikbaar voor de notaris bij nalatenschappen en erfenisverdelingen. Heeft u vragen of wilt u een gratis prijsofferte aanvragen? Neem dan contact met Franky Vandewalle in Ledegem op.